Home » Tehnologija » DJI Mavic Air 2: 48MP kamera s binarnim pikselom, veća baterija, 8K
najnoviji mavic air 3 specifikacije

DJI Mavic Air 2: 48MP kamera s binarnim pikselom, veća baterija, 8K

DJI Mavic Air ima više od dvije godine i prekasno je za nadogradnju. Dolazi verzija 2 i posuđuje neke ideje sa pametnih telefona – čini se da će novi 48MP senzor imati Quad Bayer filter.

Efektivna rezolucija 48MP može se smanjiti na 12MP za fotografije bolje kvalitete. Sam senzor je veći nego ranije, 1 / 2.0 ”prema 1/2 /”. Dok redovno snimanje videozapisa ostane ograničeno na 4K, bespilotni će dron moći snimiti 8K Hyperlapses. Vidno polje (84 °) i otvor blende (f / 2.8) u osnovi su isti kao i kod prve generacije.

DJI Mavic Air 2 bit će veći i teži od prethodnika – uz povećanu težinu od 570g (do 430g) dolazi i veća baterija kapaciteta 3.500mAh. Ovo povećava vrijeme leta na 34 minute (značajan skok sa 21 minute koji može trajati originalni Air). Maksimalna brzina ostat će ista, 68,4 km / h, ali će se maksimalno spuštati do 5 m / s.

OcuSync 2.0 podržat će se izvan okvira, značajku Mavic Pro-a, koji stvara pouzdaniju vezu na duge udaljenosti i omogućuje korištenje DJI naočala. Dron će biti u paketu s novim sposobnijim kontrolerom za dizanje.

U svakom slučaju, leakster @rquandt objavio je ove specifikacije zajedno sa sadržajem paketa “Fly More”, koji dolazi s setom ND filtera, 6 para zamjenskih propelera i mnogim dodacima.

DJI Mavic Air ima više od dvije godine i prekasno je za nadogradnju. Dolazi verzija 2 i posuđuje neke ideje sa pametnih telefona - čini se da će novi 48MP senzor imati Quad Bayer filter. Efektivna rezolucija 48MP može se smanjiti na 12MP za fotografije bolje kvalitete. Sam senzor je veći nego ranije, 1 / 2.0 ”prema 1/2 /”. Dok redovno snimanje videozapisa ostane ograničeno na 4K, bespilotni će dron moći snimiti 8K Hyperlapses. Vidno polje (84 °) i otvor blende (f / 2.8) u osnovi su isti kao i kod prve generacije. DJI Mavic Air 2 bit će veći…

Review Overview

0%

User Rating: No Ratings Yet !

About AVIONER

x

Check Also

Novi električni vlakovi u Hrvatskoj

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava vrijedan nešto više od milijarde kuna za nabavu 21 novog, ...

CLOSE
CLOSE