Home » Koronavirus COVID-19 » Stigle prve vakcine u Srbiju

Stigle prve vakcine u Srbiju

Srbija je “dobila” 344.000 vakcina protiv gripa, potvrdila je za b92.net direktor RFZO Sanja Radojević Škodrić.

Ubrzo će početi njihova distribucija po Domovima zdravlja, a kako je ranije najavila, vakcinacija treba da počne 1. oktobra i sada nema nikakvih prepreka za takvo nešto.

“Ostale doze koje je najavilo ministarstvo će stići kako za one koji podležu obaveznoj imunizaciji, tako i za one koji budu želeli da se vakcinišu, apsolutno će biti dovoljno za sve. Ono što je na građanima je da se prijave ako žele”, rekla je ranije Škodrićeva.

Interesovanje za vakcinu gripa je znatno veće nakon pandemije koronavirusa, pa su u skladu sa tim poručene i dodatne doze vakcine.

Pišite nam u komentarima da li ćete se vi ili neko iz vaše porodice vakcinisati protiv koronavirusa?

Srbija je "dobila" 344.000 vakcina protiv gripa, potvrdila je za b92.net direktor RFZO Sanja Radojević Škodrić. Ubrzo će početi njihova distribucija po Domovima zdravlja, a kako je ranije najavila, vakcinacija treba da počne 1. oktobra i sada nema nikakvih prepreka za takvo nešto. "Ostale doze koje je najavilo ministarstvo će stići kako za one koji podležu obaveznoj imunizaciji, tako i za one koji budu želeli da se vakcinišu, apsolutno će biti dovoljno za sve. Ono što je na građanima je da se prijave ako žele", rekla je ranije Škodrićeva. Interesovanje za vakcinu gripa je znatno veće nakon pandemije koronavirusa, pa…

Review Overview

0%

User Rating: Be the first one !

About AVIONER

x

Check Also

Srbija očigledno menja zakon kako bi vakcina protiv COVID-19 postala obavezna

U Srbiji će se ubuduće plaćati kazne za nepoštovanje mera ...

60.000 ubrizganih sa kineskim COVID-19 vakcinama bez štetnih efekata

Do sada je gotovo 60.000 ljudi ubrizgano s kineskim cjepivima ...

CLOSE
CLOSE